fredag, maj 15, 2009

Bra JO anmälan!

I morse kablades det ut att på några universitetsorter har studenter blivit avstängda från det statligt ägda SUNET för att de av olika intressenter påstås medverka i fildelning. Avstängningen har skett helt utan domstolsprövning och utan någon möjlighet för de berörda att göra sin röst hörd. Det är rättsövergrepp!

Därför är det bra att Lena EK nu tar tag i detta och JO anmäler de berörda SUNET aktörerna enligt P3 nyheter. Så här får det inte gå till. Det är ett minimikrav att en korrekt rättslig prövning sker!

Så bra jobbat Lena - viktigt att du som ledande Centerparti företrädare står upp för integritet och öppenhet, men också för rättskyddet! Det är med dig som politisk företrädare vi kan visa att Piratpartiet inte behövs i EU parlamentet.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Bra jobbat Lena Ek. Om det ändå vore så väl att vi, Piratpartiet, inte behövdes i EU-parlamentet (eller behövdes ännu mer här på hemmaplan). Ingen hade vart gladare än vi om det var sant..

Anonym sa...

Precis på samma sätt kan man säga att varje gång Moderaterna genomför en skatteökning, visar detta att Socialdemokraterna inte behövs i Riksdagen.