tisdag, maj 05, 2009

apoteksutveckling fortsätter

Idag har viktiga besked kommit när det gäller försäljningen av apotek. Man har valt en väldigt bra lösning som innebär både ökad konkurrens och möjlighet för farmaceuter att bli butiksägare. mycket roligt. Barometern skriver om det här. Med anledning av detta har jag skickat ut följande lilla pressmeddelande:


Pressmeddelande ang nya apoteksägare – en satsning på fler små företag

- Idag kom ett efterlängtat besked, det skapar möjlighet för farmaceuter runt om i landet och i vårt län att driva sitt apotek. Jag är mycket nöjd med att man nu tydligt ger möjlighet för mindre företag att köpa mindre grupper av apotek och att man skapar förutsättningar för ett ”Apoteks-ica”. Det kommer ge länet fler apotek med bättre öppettider och olika typer av kompletterande service, säger Christer Jonsson landstingsråd (c) med anledning av besked som givits idag.

Det är ett 20-tal apotek i länet som får nya ägare och det kommer vara till gagn för utvecklingen av apoteksservicen. Jag hoppas nu att det finns farmaceuter i vårt län som har möjlighet att bli företagare och butiksägare så att vi får en ytterligare utveckling av apoteksverksamheten i länet avslutar Christer Jonsson (c)

Inga kommentarer: