lördag, juli 04, 2009

Rättvisemärkt årets grej

Läser idag i DN och via Newsdesk och Politikerbloggen att Westanders PR och Hill & Knowlton uppmärksammat Rättvisemärkt som en av de hetaste aktörerna i Almedalen. KUL och viktigt! Jag inser nu efteråt att även jag kunde skaffat en av deras snygga T-shirts med eget tryck för att bidra till att förstärka Rättvisemärkts synlighet.

Jag tycker det är fantastiskt bra att ett varumärket som Rättvisemärkt blir uppmärksammat. Varumärket och föreningen bakom står för väldigt viktiga värderingar, men också för en positiv utveckling där företagande och arbete ges rimliga villkor. Tillsammans med olika miljömärkningar ger det mig som konsument en möjlighet att välja rätt eller i varje fall bättre alternativ. Dessutom skapar det en press på alla konventionella varumärken att skärpa sitt sätt att verka och bidrar därmed till att höja den allmänna nivån!

Så när du går till affären idag - titta efter Rättvisemärkt du får bra grejor och du bidrar till bättre villkor för människor runt om i världen - sjysst va!

Inga kommentarer: