tisdag, maj 22, 2012

orosspridare Raving

I ett blogginlägg sprider nu vänsterpartisten Kaj Raving  oro kring länets Apotek. Jag visste ju sedan tidigare att han var motståndare till att vi i länet fick fler apotek och att privata apotek är ett rött skynke för honom. Men det är väl ändå att ropa på vargen väl mycket utan grund när man talar om något som kanske ska ske, och baserar det på en artikel i Aftonbladet ( finns ej på¨nätet än) som är rent spekulativ.
Sedan drar jag slutsatsen av Kaj Ravings inlägg att han vill återföra Sverige till ordningen där receptfria läkemedel säljs enbart på Apotek. Det är bra att han är tydlig på den punkten, för det innebär att den huvudvärk man får av hans politik skyddar man sig bäst mot genom att se till att han inte får något inflytande över svensk politik och läkemedelsförsäljningen för annars blir det återigen omöjligt att få tag i en treo annat än mellan 10-18 på vardagar och det kan bli en smärtsam upplevelse!

1 kommentar:

Mikael.R.Nilsson sa...

Ja orospridare eller inte men får vinsintresset styra helt fritt finns anledning till viss reflektion om hur det drabbar olika orter som redan idag ha begränsad service i övrigt också. För all del visst kan jag köpa treo på konsum. men jag hoppas bara det inte hänvisas till det om apotek försvinner att det inte så farligt "ni kan ju köpa treo på konsum". sen kan ni ju ta ut era receptbelagda läkemedel när ni ändå åker till staden och handla.