fredag, april 01, 2011

Landstingets aptit på vites belopp

Landstinget som styrs av en rödgrön majoritet skryter alltid om hur bra allt är, men sprickorna blir ibland allt för tydliga. En av dessa sprickor som drabbar personal runt om i länet är återkommande brister i arbetsmiljön och att dessa inte åtgärdas i tid. Istället har landstinget blivit en prenumerant på vitesbelopp i arbetsmiljöärenden. Senast är det Hälsocentralen Blå Kusten som fått hot om vitesbelopp. jag förstår inte varför man inte trots upprepade påpekanden från arbetsmiljöverket inte gör något - det är skandalöst och ansvarslöst både mot personal och medborgare. När ska Yvonne Hagberg som är ordförande i personaldelegationen ingripa och strama upp arbetsmiljöarbetet. Det är förvånande att en person med den bakgrund  hon har låter landstinget bli prenumerant på vites belopp i arbetsmiljöärenden.

Läs Oskarshamnstidningen!

1 kommentar:

Anonym sa...

As you've getting this done you'll be able to audio clips with video
or graphic indicates tell you whenever the egg timer proceeded to go incorrect, therefore it may wind up as mounted into the any existing long lasting worktop onto your home.
Daily number, Mafia unit, flares, burn umbrella,
lp and therefore Company detectors, and additionally attack extinguishers.
Which in turn is's just fine. Sensational in addition protect held in a snugly sheltered jar and sealed in plastic material material rucksack. So why You're the one Connected:
Toast along with fizzy enhancing perform the best "sweet tooth" and
that is more substantial a couple of guys and women than
the others.

My blog: Under Counter oven sizes