tisdag, augusti 15, 2006

det saknas ledning

Idag hade vi vårt första möte i planeringsutskottet i Emmaboda. Det var trevligt att möta de politiska kollegerna, även om det alltid är lite mer på tå så här i en valrörelse. Men när vi sitter där och samtalar om kommande kommunstyrelse och frågor som ska skötas den närmaste tiden så framstår det så tydligt hur sossarna har tappat greppet och handlingsförmågan. Några exempel:
- inga bostäder har byggts under 12 år!
- vårt energibolag har lagt ut fibernät och lagt ett nät så att alla fjärrvärmekunder skulle kunna få fibernät till sina datorer. Men man har inte lyckats driva fram de kommunala bolgen till en samordning så att vi nyttjar det, nu ligger det outnyttjat i backen - skandal
- i "lindåskrysset" ståtar en nedbränd lada som man grälat om vem som ska betala och därför har det varit välkomsskylten till emmaboda hela sommaren.

Det märks att man saknar kraft och att deras ledande politiker tänker sluta - jag hoppas nu att väljarna i emmaboda tar chansen och ersätter en trött sossemajoritet med en stabil alliansmajoritet - det är emmaboda värt!

Inga kommentarer: