onsdag, maj 05, 2010

Hyckleriet (s) fortsätter

I förra veckan var socialdemokrater väldigt upprörda över Mats Odells uttalande om en viss chokladprodukt. Det var så indignerat så att man nästa kunde tro dem. Men raskt blev man återförd till verkligheten, dels av korkade!! uttalanden under 1:a majtalen och idag ser jag på landstingsmajoritetens blogg hur indignationen nu övergått i glädje över att få sprida falska och mycket elakartade bilder av motståndarna. På bloggen visas upp hur man kan göra "roliga" valaffischer för moderaterna och nu har socialdemokraterna politiska sekreterare gjort sin som han är väldigt nöjd med!

Indignationen och ilskan har nu visat sig vara det hyckleri man kunde misstänka eller är det den vanliga socialdemokratiska inställningen, vi kan påstå vad som helst om motståndarna och komma undan med det för det har vi alltid gjort. Jag vet inte, men jag har än en gång sett exempel på det socialdemokratiska hyckleriet!

1 kommentar:

Anders Åkesson sa...

Ibland (i mina mörka stunder) tror jag att för sossar är politik och politiskt arbete bara ett spel för att få makt, inte för att använda makten till att uträtta något speciellt efter någon särskild politiskt linje, utan enbart ett sug efter "makten" att kunna vara det som bestämmer. I detta spel är man beredd att ta till vilka trsta knep som helst. Men, självklart är jag bra alltför svartmålande och pessimistiskt just nu???