söndag, juni 06, 2010

Var är Anders Henriksson?

I veckan har det tyvärr visat sig att mina och övriga Alliansföreträdares oro för hanteringen av Beroendecentrum visat sig vara korrekta. I veckan fick miljöpartiets politiske sekreterar presentera misslyckandet - en förlängning med 4 månader av verksamheten -.sedan total osäkerhet!

När vi från Allianspartierna i landstinget och Kalmar kommun i våras på olika sätt i media markerade att vi anser Beroendecentrum vara en viktig verksamhet som måste bli permanent, fick vi i media skäll an Anders Henriksson för att sprida oro, för något som överhuvudtaget inte var aktuellt. Beroendecentrum var inte hotat, vi var bara alarmister.... Vi sträckte ut handen för att markera att vi vill bidra - svaret vi fick var en armbåge i sidan och att vi sprider oro.

Nu när det vi varnade för har inträffat - beroendecentrum har fått fyra månader till och ingen i den politiska majoriteten vet hur man ska lösa frågan - då skickar Ander Henriksson ut Miljöpartiets politiske sekreterare att presentera de dåliga nyheterna. Det är dåligt ledarskap!! Även när det är dåliga nyheter bör den som är ytterst ansvarig ta ansvar inte enbart när det är goda nyheter. Så var är du? Vad har du för lösning på frågan om att permanenta Beroendecentrum?

1 kommentar:

Akkomp sa...

Tja Christer du har ju bäddat riktigt illa genom att ge kommunkompisarna "ekonomiskt fribrev" för att medfinansiera BeroendeCentrum hur ansvarsfullt är det på en skala ?