onsdag, mars 03, 2010

Rut diskussionen fortsätter och hyckleriet lyser upp himlen

Det är lätt att tycka att inte andra ska få nyttja det sk RUT avdraget och ha allehanda moraliska invändningar mot att det finns. Men det får ju finnas en gräns för hyckleriet. Nu visar Aftonbladet hur ledande S företrädare själva använder RUT avdraget eller det man så förnedrande kallat pig avdraget. Det är alltså så att med S egen retorik - ledande socialdemokrater använder PIGA, tala om hyckleri. Men det kanske är såsom S valstratreg kommenterade det hela " det är väl dumt att inte utnyttja ett avdrag...." så talar det sanna hyckleriet!

Sedan är det väldigt intressant att man från rödgröna gänget gör sådana skillnad på jobb och jobb. Att som man kallar det skattesubventionera ROT avdrag är helt ok - de jobben utförs av män, men att på samma sätt skattesubventionera hushållstjänster är helt fel, men just det de utförs i många fall av kvinnor.

I en intervju i Radio kalmar i morse så sa en städföretagare i Hultsfred att om RUT av draget försvinner så innebär det att det företag får säga upp 5-6 personer. Det är den rödgrön jobbpolitiken i ett nötskal!!

Anders W Jonsson och Annie Johansson har på ett förtjänstfullt sätt bloggat om detta också och det finns en bra debattartikel på Höglandsnytt.!

Inga kommentarer: