torsdag, augusti 20, 2009

Rättning i leden?

Ann Y Hellenborgs oansvariga bloggskriverier idag och min reaktion har rönt stor uppmärksamhet i bl a Barometern och Östran. Uppenbarligen har resten av majoriteten också reagerat eftersom man nu raderat hennes skriverier från majoritetens gemensamma blogg. Det gör att den som använder min länk på ett tidigare inlägg kommer inte att finna något. Men om någon vill läsa det så är det bara att höra av sig. Jag har det kopierat. Men det räcker inte att man radera inlägget nu måste majoritetens företrädare förklara vara man står och Ann Hellenborg måste tydligt markera om hon står bakom de gemensamma besluten eller om hon tänker fortsätta sitt oroskapande.

Den samhällsförsäkring som vi gemensamt tecknat med beställningen av vaccinet behöver vi nu gemensamt arbeta för att den ska funka, men kan vi lita på att majoritetens företrädare gör det när det gäller och när det sprids andra rykten och orosmoment under hösten.

1 kommentar:

Gudrun sa...

För den som inte hann läsa Ann Hellenborgs famösa blogginlägg, så går det att lösa genom att klicka på denna länk till Barometerns hemsida. Barran var förutseende nog att fotografera av sidan - innan inlägget togs bort!
http://www.barometern.se/nyheter/kalmar/politiker-i-bloggkrig-om-vaccinering(1480678).gm