torsdag, augusti 20, 2009

Helleborg sprider oro

I ett blogg inlägg på landstingsmajoriteten sällar sig nu vänstermajoritetens miljöpartistiska landstingsråd till dem som sprider oro och ogrundade påståenden om den kommande vaccinprocessen. Att komma på idéen att jämföra pandemivaccinet med nerousedyn är bland det värsta jag sett. Hon tar på sig ett mycket stort ansvar när hon nu sprider denna ogrundade information vidare.

Om vi ska kunna få en situation där vi undviker en situation där 20 - 40% av befolkningen blir sjuk i höst måste vaccineringen nå många. Att då som ett ansvarigt landstingsråd för sjukvården i Kalmar län sprida oro och i praktiken avråda från vaccinering är oansvarigt. Är Ann Hellenborgs stådnpunkt majoritetens?

2 kommentarer:

Dr Scrooge sa...

Så fort någon pekar på hur multinationella företag beter sig så sticker många huvvet i sanden och vill inget veta. Filmaren Fredrik Gertten gjorde en film om Doles dolda giftspridning och blev genast anklagad av deras advokat för lögn och desinformationsspridning.
Greenpeace har i många år försökt informera om Monsanto´s GMO spridning och dess skadliga verkningar, men trots det så är Centerpartiets jordbruksminister Eskil Erlandsson en hängiven fantast, som helt reservationslöst köpt Monsantos argument. I denna atmosfär lever Christer Jonsson och reagerar på samma sätt då Ann Y Hellenborg uttrycker farhågor för att ej tillfredsställande tester genomförts på ett vaccin som nu ska ges till hela befolkningen.När ska ni Centern lära sig att Marknaden är girig och går över lik om den måste ?

Anonym sa...

Men Ann såger ju bara som det är.

Censurera henne på bloggen vilket
sket hör väl inte hemma i en demokrati.