måndag, november 10, 2008

grattis kalmar ff och johnny

Så hände det som vi nu anat en längre tid - kalmar FF tog SM guld i fotboll. En fantastisk framgng för en mindre klubb. Framgången illustrerar en sak målmedvetet arbete och långsiktighet lönar sig istället för snabba klipp. Dock förutsätter det att ledare ( i detta fall tränaren i huvudsak)har en strategi och en idé om vad man vill och hur man vill nå dit och sedan driver det konsekvent. Strålande gjort. Extra stolt känner man ju sig lite som närbo till Broakulla, där tre av spelarna är uppvuxna och fostrade. Bröderna Elm symboliserar den lyckliga kombinationen av talang och hårt arbete samt föräldrar som ställer upp i alla väder. Underbart.

Nu saknas bara en sak i Kalmar - en riktig arena. Jag hoppas att överklagningsprocessen snart är över så att man gå vidare med processen att skapa en ny arena. Utan det blir det ingen bra fortsättning på denna sannsaga!

Stort grattis också till Johnny P som fått nöjet att vara ordförande när Kalmar tar SM guld första gången - en historisk framgång i alla avseenden. Nu återstår bara den lilla uppgiften att visa att han och resten av ledargänget kan förvalta detta och gå vidare - det är en utmaning som heter duga. Lycka till med detta!

Inga kommentarer: