tisdag, augusti 29, 2006

vänsterkartellen och synen på företagande

I kvällens diskussion blev det tydligt att vi har en samlad v- s kartell som är rädda för serviceföretag och som helst av allt vill socialisera all vård och alla offentliga tjänster. I debatten i Åfors ikväll så berättade både Ann-Marie Fagerström och Hugo Grönlund att man vill inte se nega privat läkare i Emmaboda! När man då konstaterar att konsekvensen av det är att Sune blankings verksamhet bör avskaffas så klarar min av att stå för det utan då är det någon annan det handlar om och Hugo G redovisar att han minsann både nyttjar Sunes verksamhet och Specialistläkargruppen i Växjö ( också privatverksamhet)- hur går detta ihop. Man kan väl inte ha en ideologi och sedan leva efter annan anna tes. Men av kvällens tv utfrågning av Lars Ohly så förstår jag att det är vanligt att samtidigt som Ohly vill avskaffa friskolor så går han egen dotter på en. Så är det när man själv nyttjar valmöjligheten men vill neka andra den! Otillständigt!!

3 kommentarer:

Nicke Grozdanovski sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Nicke Grozdanovski sa...

Snälla Christer.. Ohlys dotter är väl stor nog att välja sin egen skola utan att Pappa Lars ska förbjuda henne? Skulle du förbjuda dina barn att t ex. att bli Vänsterpartister bara för att du är Centerpartist?

Med vänliga Hälsningar

Nicke Grozdanovski sa...

trevligt att fortsätta debatten på din blogg, besök gärna min rödgröna :-) Det vi vill att samhällsnyttiga verksamheter som ingår i den offentliga sektorn ska vara ägt av det gemensamma. Sen är vi för att de ska vara mångfald inom denna ram. Det är därför vi ibland tvingas gå till alternativen när sån verksamhet inte finns i det offentiliga. Därav Hugos besök hos specialistläkarena i Växjö


Vänliga röda Hälsningar